Tv-vært slår Guiness-verdensrekord

De fleste mennesker kender godt quizprogrammet Jeopardy. Men der er nok ikke mange, der kender det lige så godt som den canadiske Jeopardy-vært Alex Trebek.

Han har nemlig været vært på programmet 6829 gange, hvilket er nok til at slå Guiness-verdensrekorden for at være vært på flest episoder af samme quizprogram nogensinde.

- Det gode ved rekorden er, at så længe jeg bliver ved som vært, bliver jeg også ved med at være foran andenpladsen. Og det er en god følelse, siger Trebek ifølge PEOPLE Magazine.

Selv om den 73-årige Trebek har styret Jeopardy-quizzen i over 30 år, hvor han har stillet over 416.000 spørgsmål til diverse deltagere, planlægger fjernsynsveteranen ikke at gå på pension endnu.

- Jeg vil gerne blive ved i et par år endnu. Min rekord kan jo blive slået af en anden, siger canadieren.

Og rekorden betyder enormt meget for Jeopardy-legenden. Faktisk betyder den så meget, at Trebek vil hænge rekord-diplomet ved siden af trappen, der leder ind til hans soveværelse. På den måde bliver han nemlig mindet om sin rekord hver eneste dag.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip