Tv-vært står i spidsen for MTV Movie Awards

Det er bestemt ikke en uerfaren herre, som den ungdommelige tv-kanal MTV har valgt som vært ved årets udgave af deres tilbagevendende MTV Movie Awards.

I spidsen for uddelingen, der finder sted søndag den 13. april, står nemlig den amerikanske talkshow-veteran og komiker Conan O'Brien.

Det afslører MTV på kanalens hjemmeside.

Og glæden vil ingen ende tage hos den 50-årige O'Brien.

- Efter otte års intense forhandlinger, er jeg beæret over at annoncere, at jeg er vært for MTVs andenmest prestigefyldte prisuddeling, joker værten i kanalens pressemeddelelse. Sandsynligvis med tanke på MTV Music Awards, der dog først foregår til august.

Årets prisuddeling finder sted i Nokia Theatre i Los Angeles. Og det er som sagt ikke første gang, at den rødhårede komiker toner frem på skærmen i rollen som prisvært. I både 2002 og 2006 tog han værtsjakken på for at gøre Emmy-uddelingerne en lille smule sjovere.

Når han ikke uddeler priser, er Conan O'Brien vært på sit eget talkshow "Conan". Programmet, der har kørt siden 2010, er blot det seneste i rækken - komikeren har tidligere været vært på både "Late Night with Conan O'Brien" og "The Tonight Show with Conan O'Brien" i en årrække.

Årets nomineringer bliver offentliggjort torsdag den 6. marts.

Newspaq

 

Dagens Gossip