TV2 slog rekord med fødselsdagsuge

TV2 har seerfremgang på alle dage i sidste uge og der var en forrygende seertilslutning til weekendens fødselsdagsprogrammer. Det blev det klare resultat af TV2s fødselsdagsuge på skærmen, viser seertallene fra Gallup.

- Det har været en fantastisk uge sammen med danskerne, og jeg er meget glad for den store opbakning, der understreger seernes sammenhold med TV2, siger administrerende direktør Merete Eldrup i en pressemeddelelse.

Se billederne: Prins Joachim til fødselsdagsfest hos TV2

Fødselsdagsprogrammerne betød, at TV2 i sidste uge var større end ugens nummer to, tre og fire (DR1, TV3 og DR2) tilsammen. Blandt de 20-60-årige var TV2 i sidste uge næsten dobbelt så meget set som DR1.

- Seertallene og vurderingerne til vores store fødselsdagssatsninger er endnu bedre, end jeg havde turdet håbe på i en uge, hvor alle kanaler har højsæson og leverer mange danske programmer. Fødselsdagsugen giver os desuden et stærkt udgangspunkt for den kommende tid, hvor vi har flere premierer på ”Nybyggerne” og dokumentaren ”Blodets bånd”, hvor Knæk Cancer vender tilbage i uge 43, og hvor programmer som ”Vild med dans”, ”Rita” og ”Rundt på gulvet” fortsætter, siger Merete Eldrup.

Husker du? TV2 fylder 25 år - se de gamle billeder her

To store TV2-shows blev sendt fra Stadium Arena Fyn med cirka 2.500 tilskuere - det direkte ”Vild med dans” fredag og ”Det store fødselsdagsshow”, som blev optaget onsdag og sendt lørdag.

De tre ”Vild med dans”-programmer blev set af henholdsvis 1.273.000, 1.258.000 og 1.180.000 seere. ”Det store fødselsdagsshow” havde 1.198.000 og 1.155.000 seere – 154.000 flere seere end til TV2s 20 års show ”Eleva20ren”. Samtidig lå seernes vurderinger meget højt – nemlig på 4,2 og 4,3 på en skala fra 1 til 5.

Onsdagens nye program med Morten og Peter havde flere end 900.000 seere, og mandagens særlige fødselsdagsudgave af ”Hvem vil være millionær?” er årets mest sete millionær-quiz.

Nyt boligprogram: Fire familier skal færdiggøre fire nye huse

Torsdag sendte ”Station 2” for første gang fra det mobile studie, som det har krævet en helt ekstraordinær indsats at få i luften.

 

Dagens Gossip