TV3 kårer bedste udspringer blandt ti kendisser

27/05/2013 07:31

Elo Christoffersen

Nyheder
TV3 har nu navnene klar på de ti frygtløse kendisser, der har takket ja til at udfordre det våde element i konkurrencen om at blive den bedste udspringer i efterårets nye underholdningsprogram ”Stjerner på vippen”. Der er hentet navne fra alle grene af den danske kendisscene, lige fra sportsverdenen over underholdningsscenen til drengene fra Tattoosalonen fra det populære TV3-program af samme navn. De ti kendte, der har takket ja til at springe ud fra højder, de aldrig har prøvet før, er: Model Oliver Bjerrehuus, skuespiller Joachim Knop, håndboldspillerne Josephine Touray og Christina Krogshede, Vild med Dans-stjernerne Claudia Rex og Karina Frimodt, bokser Patrick Nielsen, racerkører Claus Elgaard, sangerinde Kat Stephie, sanger Tim Schou (A Friend in London), Komtesse Josephine af Rosenborg, skuespiller Carla Mickelborg, komiker Amin Jensen komiker og foredragsholder Anders Bircow og som blækklatten over i’et: Jonas Juligan og Morten Barbré fra Tattoosalonen. Det bliver til fire programmer på TV3 til efteråret. Programmerne vil være delt op i to indledende konkurrencer, en semifinale og en finale. Hvem, der kommer til at lede søslagets gang, bliver offentliggjort senere.

Mest læste i dag

TV3 har nu navnene klar på de ti frygtløse kendisser, der har takket ja til at udfordre det våde element i konkurrencen om at blive den bedste udspringer i efterårets nye underholdningsprogram ”Stjerner på vippen”.

Der er hentet navne fra alle grene af den danske kendisscene, lige fra sportsverdenen over underholdningsscenen til drengene fra Tattoosalonen fra det populære TV3-program af samme navn.

De ti kendte, der har takket ja til at springe ud fra højder, de aldrig har prøvet før, er:

Model Oliver Bjerrehuus, skuespiller Joachim Knop, håndboldspillerne Josephine Touray og Christina Krogshede, Vild med Dans-stjernerne Claudia Rex og Karina Frimodt, bokser Patrick Nielsen, racerkører Claus Elgaard, sangerinde Kat Stephie, sanger Tim Schou (A Friend in London), Komtesse Josephine af Rosenborg, skuespiller Carla Mickelborg, komiker Amin Jensen komiker og foredragsholder Anders Bircow og som blækklatten over i’et: Jonas Juligan og Morten Barbré fra Tattoosalonen.

Det bliver til fire programmer på TV3 til efteråret. Programmerne vil være delt op i to indledende konkurrencer, en semifinale og en finale.

Hvem, der kommer til at lede søslagets gang, bliver offentliggjort senere.