TV3 kårer bedste udspringer blandt ti kendisser

TV3 har nu navnene klar på de ti frygtløse kendisser, der har takket ja til at udfordre det våde element i konkurrencen om at blive den bedste udspringer i efterårets nye underholdningsprogram ”Stjerner på vippen”.

Der er hentet navne fra alle grene af den danske kendisscene, lige fra sportsverdenen over underholdningsscenen til drengene fra Tattoosalonen fra det populære TV3-program af samme navn.

De ti kendte, der har takket ja til at springe ud fra højder, de aldrig har prøvet før, er:

Model Oliver Bjerrehuus, skuespiller Joachim Knop, håndboldspillerne Josephine Touray og Christina Krogshede, Vild med Dans-stjernerne Claudia Rex og Karina Frimodt, bokser Patrick Nielsen, racerkører Claus Elgaard, sangerinde Kat Stephie, sanger Tim Schou (A Friend in London), Komtesse Josephine af Rosenborg, skuespiller Carla Mickelborg, komiker Amin Jensen komiker og foredragsholder Anders Bircow og som blækklatten over i’et: Jonas Juligan og Morten Barbré fra Tattoosalonen.

Det bliver til fire programmer på TV3 til efteråret. Programmerne vil være delt op i to indledende konkurrencer, en semifinale og en finale.

Hvem, der kommer til at lede søslagets gang, bliver offentliggjort senere.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip