Twilight-stjerne: Giv barnestjerner terapi

Listen over barnestjerner, der kom skævt ind på livet på grund af berømmelse og rigdom i en ung alder, er alenlang.

Den 27-årige britiske skuespiller Robert Pattinson, der er kendt fra vampyrfilmserien "Twilight Saga", er ikke én af dem, alligevel er han bekymret for sine yngre kollegaer. Det fortalte han, ifølge Female First, til magasinet Vanity Fair under filmfestivalen i Cannes.

- Når man ser de her børn, så er der kun én vej: Enten begynder du i terapi nu, eller også bliver du seriemorder eller tager livet af dig selv. Jeg mener, man kan se det virkeligt tidligt - det er skrækindjagende, sagde han.

Den unge sangstjerne Justin Biebers mange fejltrin har på det seneste fået mange til at overveje, om de i virkeligheden er et råb om hjælp. Men det mener Pattinson, trods sin overbevisning om barnestjerner, nu ikke.

- Jeg har mødt ham et par gange. Han har det fint, siger filmvampyren.

Robert Pattinson er da også glad for, at han nåede at modne uden at være omgivet af assistenter.

- Jeg var med i Harry Potter, da jeg var 17 år. Men der skete ikke meget efter det. Jeg fik lov at leve fra 18 til 21 år, hvor man får sit eget sted at bo, og jeg var først med i Twilight, fra jeg var 21. Det er anderledes, for man er stadig ung, men man har haft et liv inden. Hvis du er 10 år, så er det en helt anden situation, siger han.

Den britiske skuespiller kan næste gang opleves i dramaet "The Rover", der har premiere i løbet af sommeren.

Newspaq

 

Dagens Gossip