Tysker kan spænde ben for Aggers Barca-skifte

Den stærke Dortmund-forsvarer er i hvert fald Barcelonas førsteprioritet ifølge den spanske sportsavis El Mundo Deportivo.

Barcelona-avisen har Hummels på forsiden af dagens avis under overskriften 'El numre 1' - altså forstået på den måde, at han er Barcelonas nummer et i jagten på en ny midterforsvarer, som kan afløse klubikonet Carles Puyol, der har kæmpet med skader i det seneste års tid.

El Mundo Deportivo mener at vide, at forhandlingerne mellem Barcelona og Dortmund allerede var i gang i efteråret, men blev så sat i bero på grund af cheftræner Tito Vilanovas kræftsygdom. Men nu skulle forhandlingerne så være blevet genoptaget mellem spanierne og tyskerne.

Hummels er fast inventar på det tyske landshold, og han har spillet en vigtig rolle på det Dortmund-mandskab, der har vundet Bundesligaen i de seneste to sæsoner. Hans evne til at se spillet og hans sweeper-agtige spillestil har fået mange til at sammenligne ham med legenden Franz Beckenbauer.

Udover Mats Hummels og Daniel Agger er også Chelseas David Luiz og Manchester Citys Vincent Kompany blevet nævnt som mulige emner for Barcelona.

 

 

 

 

Dagens Gossip