Tyv kigger én gang i stjålen pung, indser han har begået en stor fejl, og melder sig selv til politiet

Connor Dawes overfaldt en ung mand i en gyde i britiske Nuneaton, og stjal både hans telefon, hans pung og hans jakke.

Et par dage efter meldte han sig selv til ordensmagten.

Det skriver Nottingham Post.

Den 19-årige tyv og overfaldsmand slog den unge dreng, som gik alene rundt om natten i juni sidste år, ned for at få fat på hans værdigenstande. Da han kort efter gik drengens personlige ting igennem, opdagede han, at offeret led af aspergers syndrom - en mild form for autisme.

Så han gik til politiet og kaldte sig selv for et “svin” for det, han havde gjort mod den sagesløse dreng. Og forlangte at blive buret inde for forseelsen.

Det har dommeren i sagen nu taget ganske bogstaveligt: Connor Dawes har netop fået en fængselsstraf på to år for røveriet.

- Du vidste måske ikke, at den unge mand havde Aspergers, men du vidste godt, at han var sårbar, fordi han var helt alene om natten, sagde dommeren, Silvia de Bertodano, da han fik sin dom.

- Vi snakker om en ung mand, der kæmper i livet, og han har på rørende vis beskrevet, hvor meget værre, hans kamp er blevet efter dette, fortsatte dommeren.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip