Tyve går på julegaverov i biler

Man behøver kun at forlade sin bil fyldt med julegaveindkøb i få minutter – længere tid tager det ikke for en indbrudstyv at bryde bilen op og stikke af med de gaver, der skulle have ligget under familiens juletræ.

- Vi ser desværre rigtig mange tilfælde af indbrud i biler i december, hvor tyvene er løbet med julegaverne, fordi de ikke har været gemt godt nok væk. Indkøbsposer fyldt med pakker på bagsædet frister mange svage sjæle og resulterer i utryghed og frustrationer for den forulempede, siger kommunikationschef Lise Agerley fra Alka.

Mange ikke er klar over, at forsikringen ikke dækker tyveri af kontanter, guld, sølv og smykker fra bilen.

- Det er jo virkelig ærgerligt, at hvis man har købt et smykke til sin kone og får det stjålet i bilen, er der ingen erstatning, så tag altid smykker og kontanter med, når du forlader bilen, siger Lise Agerley.

Får tyvene fat i andre gaver end smykker og kontanter, dækker indboforsikringen, så længe bilen har været låst, og der er synligt tegn på indbrud.

- Det er vigtigt, at man ikke lader julegaver og andre værdigenstande ligge synligt i bilen. I stedet skal man låse dem inde i bagagerummet og sørge for at køre hjem med pakkerne, når bagagerummet er fyldt, slutter Lise Agerly.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip