U-noderne ude med ny CD

Koret, som blev startet i 2005, og i dag består af 18 mennesker fra området, har alle det tilfælles, at de elsker at synge og tage ud og glæde andre med gode kendte sange fra ind- og udland.

Poul Erik Hansen, som er formand for koret, siger at formålet med koret er, at glæde andre – unge som gamle.

- Vi får grinet og boostet til øget livskvalitet, og glæder os i den grad til at komme rundt og synge for og med andre mennesker.

At U-nodernes kalender er fyldt op, er ikke nogen hemmelighed.

- Allerede nu, er der optaget for optrædener for resten af 2014, så vi må have ramt noget, som folk gerne vil have her i vores TV og computer verden. Det handler nok meget om ”det at være tilstede” og mindes gode sange fra den svundne tid, siger Poul-Erik Hansen.

U-noderne var i februar i Lundgaard Studiet i Vejen for at indspille den nye CD. Efter et par hårde dage lykkedes det at blive færdig, og herefter har teknikere arbejdet på at gøre projektet færdigt, og forhåbentlig kan den nye CD præsenteres onsdag, hvor det vil være muligt at købe CD´en, og ikke mindst høre den livsglæde som sangene udstråler.

CD´en Bare For Sjov kan købes fra torsdag den 10. april på Viola Pub, Sct. Jørgens Gaard samt bestilles på www.u-noderne.dk.

 

Dagens Gossip