U21-angriber har selvtillid efter to mål mod Sverige

Fodboldspilleren Nicolai Brock-Madsen har gode erfaringer med at spille mod Sverige.

Den 11. juni scorede han begge danske mål, da U21-landsholdet spillede 2-2 mod Sverige i Lyngby i den sidste testkamp før EM.

Derfor kunne det ligne en tanke om en plads i startopstillingen, at Nicolai Brock-Madsen sammen med tilbagevendte Frederik Sørensen flankerede landstræner Jess Thorup på fredagens pressemøde, dagen før Danmark og Sverige tørner sammen i EM-semifinalen i Prag.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg scorede to mål mod svenskerne. Det giver noget selvtillid, når vi skal spille, siger angriberen og tilføjer:

- Hvis jeg altså kommer til at spille.

- Men jeg ved heller ikke, hvor meget svenskerne lægger i det, og om det er det samme forsvar, der spiller, siger Nicolai Brock-Madsen.

Jess Thorup ønskede som ventet ikke at løfte sløret for noget om startformationen.

Landstræneren nøjedes med at glæde sig over, at han for første gang ved EM kan vælge mellem samtlige 23 spillere i truppen.

Både Danmarks- og Sveriges U21-landshold manglede flere profiler, som var af sted med de to landes A-landshold, da de mødtes i Lyngby.

- Den kamp var lidt anderledes, fordi vi fik en spiller (Patrick Banggaard) udvist efter et kvarter. Vi viste rigtig god moral ved at udligne og komme foran 2-1.

- Men det bliver en helt anden kamp i morgen, siger Nicolai Brock-Madsen.

Randers-angriberen er den mest scorende spiller i U21-regi på Danmarks EM-hold.

Han har lavet 9 mål i 16 kampe.

Semifinalen mellem Danmark og Sverige bliver spillet lørdag klokken 21 i Generali Arena i Prag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip