U21-forsvarers EM-skæbne er uvis efter skade

Det grå vejr over Prag matchede på ingen måde stemningen på træningsbanen, da U21-landsholdet i fodbold torsdag formiddag mødte frem for at træne dagen efter 2-1-sejren over Tjekkiet ved EM.

Der var store smil hos spillere og trænere på Viktoria Zizkovs slidte træningsanlæg, og på tribunerne sørgede en stor mængde danske fans for god stemning.

En enkelt mørk sky var der dog at berette om for landstræner Jess Thorup, eftersom Frederik Sørensen var blevet hjemme på hotellet.

Midterforsvareren blev skadet tidligt i kampen mod Tjekkiet og måtte udgå med en muskelskade i låret.

- De første behandlinger og undersøgelser har vist, at Frederik formentlig har fået en lille forstrækning, siger Jess Thorup.

- Den første ultralydskanning har vist, at der er noget væske. Men umiddelbart er det svært at vurdere tidshorisonten på det.

- Han er blevet hjemme fra træning i dag for at blive behandlet, så vi ved formentlig mere senere i dag i forhold til kampen på lørdag, siger landstræneren.

Allerede lørdag skal U21-landsholdet i aktion igen i gruppe A, når holdet møder EM-favoritten Tyskland. Tyskerne skuffede onsdag med 1-1 mod Serbien.

Jess Thorup har svært ved at vurdere, om der er nogen chance for, at Frederik Sørensen igen kommer i aktion ved slutrunden i Tjekkiet.

- Håbet er der, men vi ved formentlig mere senere i dag og i hvert fald i morgen, siger landstræneren.

Jess Thorup var meget kritisk efter kampen i forhold til den danske indsats i første halvleg mod tjekkerne, der førte 1-0 ved pausen.

Dagen efter kampen var landstræneren lidt mere positiv.

- Halvlegen var faktisk bedre, så jeg skulle måske ikke have råbt helt så højt i pausen. Men det havde i hvert fald den ønskede effekt. Vi havde nogle okay passager, og i perioder spillede vi faktisk fint.

- Jeg kan dog finde mange løbende sekvenser, hvor vi lige kom på bagkant. Det fik en rullende effekt, så vi kom til at se dårligere ud, end vi måske var.

- Men det er klart, at det ikke var den første halvleg, vi gerne ville have spillet, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip