UC Syddanmark hitter blandt unge

Ny undersøgelse viser, at UC Syddanmark i høj grad udbyder de professionsuddannelser, som de unge efterspørger i regionen. Næsten 80 procent af UC Syddanmarks dimittender fra i år boede i region Syddanmark, inden de søgte ind på deres professionsbachelor.

Tallene stammer fra den nyeste dimittendundersøgelse, som UC Syddanmark netop har udarbejdet, hvor i alt 672 studerende har deltaget, som alle er dimitteret i januar eller juni i år.

Særligt fire af uddannelserne skiller sig ud, idet over 90 procent af dimittenderne boede i region Syddanmark, da de sendte ansøgningen af sted til henholdsvis pædagoguddannelsen i Kolding, sygeplejerskeuddannelsen i Esbjerg og Sønderborg samt ergoterapeutuddannelsen i Esbjerg.

Uddannelserne er et godt match

At unge i region Syddanmark vælger at søge ind på én af de professionsbacheloruddannelser, som UC Syddanmark udbyder, er, ifølge Karen Marie Madsen, uddannelsesdirektør ved UC Syddanmark, et udtryk for, at UC Syddanmarks uddannelser er et godt match. Ikke mindst når det gælder den geografiske placering af uddannelserne.

 

Dagens Gossip