UCI: Armstrong har ikke fortalt hele sandheden

29/05/2013 17:07

BNB

Nyheder
- Jeg vil gerne se ham hoppe ombord på sit privatfly og komme til Schweiz (UCI's hovedkvarter ligger i byen Aigle, red.) og sige 'hvad kan jeg gøre? - Alle er enige om, at han ikke har lagt alle kortene på bordet. Hvis han har information, der er værdifuld for sporten, så bliver han nødt til at stå frem, siger McQuaid ifølge Reuters. Ireren mener, at Armstrong bør deltage aktivt og samarbejde med UCI, USADA og WADA i udryddelsen af doping i cykelsport. UCI fik dog kritik for ikke selv at gøre nok for at afsløre netop Armstrong. En kritik McQuaid pure afviser. - Jeg mener ikke, at UCI lavede nogle fejltagelser. Statistikken viser, at UCI var de mest avancerede i kampen mod doping, hævder McQuaid og tilføjer, at han selv troede på den karismatiske texaner, når han hævdede at være dopingfri. - Jeg blev narret.

Mest læste i dag

- Jeg vil gerne se ham hoppe ombord på sit privatfly og komme til Schweiz (UCI's hovedkvarter ligger i byen Aigle, red.) og sige 'hvad kan jeg gøre?

- Alle er enige om, at han ikke har lagt alle kortene på bordet. Hvis han har information, der er værdifuld for sporten, så bliver han nødt til at stå frem, siger McQuaid ifølge Reuters.

Ireren mener, at Armstrong bør deltage aktivt og samarbejde med UCI, USADA og WADA i udryddelsen af doping i cykelsport. UCI fik dog kritik for ikke selv at gøre nok for at afsløre netop Armstrong. En kritik McQuaid pure afviser.

- Jeg mener ikke, at UCI lavede nogle fejltagelser. Statistikken viser, at UCI var de mest avancerede i kampen mod doping, hævder McQuaid og tilføjer, at han selv troede på den karismatiske texaner, når han hævdede at være dopingfri.

- Jeg blev narret.