Udsolgt til akustisk koncert med Medina

Pop-prinsessen Medina’s debut i Koncertsalen i København har fået mange mennesker til at købe billet. Så mange at der nu meldes alt udsolgt til koncerten i oktober.

Men der er stadig håb for at opleve Medina. Koncerthuset arrangerer nemlig en ekstrakoncert i november.

Her vil publikum opleve sangerinden i et anderledes akustisk set-up, hvor der er skruet ned for overflødigheder og op for det, der har gjort Medina til Medina og dansk pop til et internationalt fænomen: nemlig en særlig evne ud i det musikalske håndværk og evnen til at fremføre det medlevende og elegant på samme tid.

Medina har været med til at sætte nye standarder for dansk musiks formåen.

Siden hun i begyndelsen af 2009 for alvor slog sit navn fast herhjemme, har hun solgt flere end 500.000 singler og over 130.000 albums.

I samme periode har hun udsendt flere end 20 musikvideoer, modtaget guld- og platinplader og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af det internationale debutalbum 'Welcome to Medina". Den engelsksprogede opfølger er allerede udgivet i store dele af Europa og udkommer til september i USA.

'You and I', Medinas første internationale udgivelse, nåede toppen af bl.a. den amerikanske Billboards 'Hot Dance Airplay'- hitliste, og singlen lå også i A-rotation på BBC's Radio 1.

 

Dagens Gossip