Uffe Holm: Nu bliver det spændende igen

Når Vild med dans på fredag finder vinderen af den 10. sæson, bliver det uden fodboldhelten Allan Simonsen på gulvet. Han røg nemlig ud i semifinalen.

Og derfor er det altså komikeren Uffe Holm og bordtennisspilleren Mie Skov, der skal kæmpe om trofæet.

- Nu skal vi finde ud af, om Danmark er blevet forelsket i en drengepige, der har forvandlet sig til en prinsesse, eller en drengerøv, der er blevet en gentleman, siger Uffe Holm.

Han havde ikke regnet med, at han ville gå så langt som til finalen, da han i sin tid besluttede at stille op i dansekonkurrencen.

- Jeg vil helt ærligt sige, at jeg ikke var gået ind i det her, hvis jeg ikke havde troet, at jeg kunne gøre mig på et dansegulv. Men at jeg kan nå til finalen, det kommer fuldstændigt bag på mig, siger han.

Han mener, at det er de rigtige par, der står i finalen.

- Det er vigtigt, at der er noget spænding, og der er ingen tvivl om, at hvis vi skulle danse i en finale mod Allan Simonsen, så havde det været en mærkelig finale. Og det er sagt med respekt i stemmen, siger han og uddyber:

- Det er et program med 1,4 millioner seere, så derfor skal det også være en finale med noget på spil. Og hvis Allan havde stået i den finale, så ville vi vide, at vi nok ville tabe, fordi han har så meget opbakning fra sms-stemmer, forklarer Uffe Holm.

Nu bliver det derfor spændende igen, mener han.

- Vi startede 12 par, og nu er vi kun to tilbage. Og jeg tror ikke, at familien skal regne med at se så meget til mig den næste uge, for der skal virkelig trænes. Og vi vil kæmpe med næb og kløer for at vinde, siger han.

Newspaq

 

Dagens Gossip