Uhygiejnisk og ulovlig fiskebutik i Fjand ved Ulfborg lukket

Rejseholdet slog til mod butikken i Fjand ved Ulfborg syd for Holstebro på baggrund af en anonym henvendelse om, at der skulle foregå ulovlige aktiviteter i en tidligere fiskebutik.

Fødevarestyrelsens folk kunne hurtigt konstatere, at der var tale om en ulovlig fiskevirksomhed.

Opbevaret i et kølerum og i en større kummefryser i lokalerne, fandt rejseholdet omkring 200 kilo fladfisk, fiskefileter og andre udskæringer af fisk.

Lokalerne i den tidligere fiskebutik, fremstod særdeles uhygiejniske. Fliserne var faldet ned af væggene og maskiner og inventar var meget snavsede. Under aktionen fandt man ligeledes en sæk med rottegift på stedet, hvilket tyder på at fiskevirksomheden har haft problemer med skadedyr, oplyser styrelsen.

Fødevarestyrelsens Rejsehold påbød ejeren at destruere de omkring 200 kilo fisk og overhældte disse med grøn farve.

Politiet har i samarbejde med Beredskabsstyrelsen beslaglagt produktionsudstyret fra virksomheden.

Fødevarestyrelsen råder forbrugere, der har købt fisk eller fiskeprodukter på adressen: Sønder Fjandvej 1, 6990 Ulfborg, eller fra adressen: Jagtvejen 2, Thorsminde, 6990 Ulfborg, til at kassere produkterne, da fiskene er behandlet under særdeles uhygiejniske forhold, hvorfor det ikke kan udelukkes, at fisken er forurenet med sundhedsskadelige bakterier.

Virksomhedens ejer er varslet bøder for manglende registrering af virksomheden, manglende egenkontrol og uhygiejnisk behandling af fødevarer.

 

Dagens Gossip