Ukrainske sild og Kenyanske Mandazi-kager på Horsens bibliotek

Horsens borgmester Peter Sørensen vil komme forbi for at ønske en glædelig jul og smage på nogle af de mange spændende retter som det internationale buffetbord har at byde på, blandt andet gode ukrainske sild og Kenyanske Mandazi-kager.

International buffetbord
Arrangementet finder sted torsdag den 6. december og starter kl. 18.00, hvor buffetbordet anrettes med deltagernes medbragte juleanretninger og der lægges op til at deltagerne netværker lidt på tværs af nationaliteterne til tonerne af forskellige internationale julesange.

Kl. 18.30 bliver der budt velkommen af arrangørerne, og borgmesteren ønsker en glædelig jul og velbekomme, og herefter er det ellers bare om at gå ombord i buffeten, nyde den internationale atmosfære, og få snakket på tværs om jul, traditioner og højtider fra hele verden.

Expat Dinner
Expat Dinner er et arrangement, hvor danskere og udenlandske borgere fra Horsens får mulighed for at møde hinanden over en international sammenskudsmiddag. Expat Dinner finder sted flere steder i Danmark den 6. december.

Expat Dinner arrangeres af projekt Welcome i samarbejde med internationale frivillige som er del af et internationalt netværk i Horsens.

Foto: Expat Dinner

 

Dagens Gossip