Ulovlig virksomhed lukket: Solgte beskidt mad fra betonblander til plejehjem og sygehuse

Fødevarevirksomheden Nordic Ingredients, der ligger nord for Randers, blev i går lukket med øjeblikkelig virkning, oplyser Fødevarestyrelsen.

Virksomheden, som blandt andet producerer fødevarer til plejehjemsbeboere og sygehuspatienter med synkebesvær, havde ikke den lovpligtige registrering hos Fødevarestyrelsen, men blev sporet via nettet. Fødevarerne fra virksomheden er bl.a. gelé rugbrød og gelé agurk samt særlige pulverblandinger med smag af bl.a. bøf, bacon og flæskesteg.

Både virksomhedens produktionslokaler og produktionsudstyr var beskidte og uhygiejniske, og bar præg af ikke at være rengjort jævnligt. Således fremstod en betonblander, der blev brugt til at blande en særlig rugbrødsgelé, særdeles uhygiejnisk og med kager af stivnet rugbrødsmasse.

Fødevarestyrelsen ser med stor alvor på denne sag, da fødevarerne er målrettet til særligt sårbare grupper. Virksomheden blev lukket på stedet og fik påbud om at underrette deres kunder og tilbagetrække alle solgte varer.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip