Ulrik Wilbek har mavesår

Håndboldlandstræner Ulrik Wilbek har fået konstateret mavesår efter hjemkomsten fra VM i Spanien. Det oplyser Dansk Håndbold Forbund, efter at Wilbek har været til en række undersøgelser. Landstræneren er nu gået i behandling.

Ulrik Wilbek skabte opmærksomhed ved at udeblive fra det internationale pressemøde i kølvandet på VM-finalen, hvor det danske landshold løb ind i et kæmpenederlag til Spanien.

Det medførte kritik fra såvel hans spanske kollega Valero Rivera, som fra dele af det danske presse- og ekspertkorps, men Wilbek slog fast, at han havde forladt hallen, fordi han følte sig sløj.

Efter hjemkomsten til København mandag eftermiddag, blev landstræneren mødt med kritiske spørgsmål vedrørende sin udeblivelse, hvilket fik hovedpersonen til at reagere kraftigt.

Senere på mandagen udsendte Wilbek en pressemeddelelse, hvor han uddybede, hvorfor han ikke var at finde, da den internationale presse skulle serviceres efter finalen. Her skrev han, at han de sidste tre-fire dage under slutrunden havde været plaget af stigende utilpashed, som han valgte at holde skjult både overfor landsholdet og offentligheden.

Han stod efter finalenederlaget til rådighed for den danske presse, men eftersom det internationale pressemøde flere gange blev udsat, valgte han til sidst at forlade hallen.

- At danske medier overhovedet er til stede ved det internationale pressemøde er en opsigtvækkende sjældenhed, men det var tilfældet søndag, hvor Danmarks Radio var repræsenteret, skrev Ulrik Wilbek.

- Og da starttidspunktet på selv samme møde ikke var annonceret på forhånd og i hele forløbet efter kampen blev udskudt adskillige gange, samtidig med at jeg stadig var fysisk utilpas, mente jeg ikke, at jeg forsømte de medier, der havde interesse i vores indsats i finalen ved at lade DHF's pressechef aflevere en række statements, som jeg havde udarbejdet, før jeg tog tilbage til hotellet, forklarede landstræneren.

//Ritzau

 

Dagens Gossip