Undersøgelse: Danskerne bruger lang tid på toilettet

En stor, international undersøgelse af de kulturelle forskelle på forskellige befolkningers hygiejnevaner afslører store forskelle, når forskellige nationaliteter går på toilettet. Vidste du eksempelvis at:

Danskerne tager sig god tid på toilettet

Danskerne føler sig umiddelbart godt tilpas på toilettet. 25 procent bruger således mere end 31 minutter om dagen på toilettet. Italienerne er hurtigere af kummen. Kun fire procent af dem bruger mere end 31 minutter på toilettet.

Lugtgener på toilettet

Hver tredje dansker er generet af lugt, når de er på toilet. I Spanien og Frankrig generer lugten hele to ud af tre. Nordmændene er tilsyneladende knap så sarte. Kun hver fjerde føler sig generet af odøren, når de er på toilettet.

Stor forskel på England og Danmark

I England er de glade for at vaske sig med vand, når de har været på toilet. Hver fjerde brite har et duschtoilet med integreret brusefunktion i huset. Hos japanerne er det 79 procent, mens det i Danmark kun én procent, der kan få vasket bagen automatisk efter toiletbesøget.

Japanerne er dus med duschtoilettet

Japanerne er med helt fremme, når det gælder duschtoiletter. 94 procent har prøvet at gå på toilet med automatisk vaskefunktion. I Danmark har kun hver fjerde prøvet et toilet med indbygget vask. Blandt schweizerne er det 64 procent.

Danskerne fortrækker duschtoiletter

Selvom kun de færreste danskere har prøvet et duschtoilet, kunne 41 procent godt forestille sig at rengøre sig med vand efter toiletbesøg. Af dem foretrækker over halvdelen et duschtoilet med integreret brus frem for eksempelvis et bidét eller en håndbruser. Italienerne derimod sværger til det velkendte, 83 procent af dem foretrækker således et traditionelt bidét. Nordmændene går til gengæld all in. 39 procent af dem foretrækker at snuppe et bad.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip