Undersøgelse: Danskerne holder påske i Paris

Danskerne vælger at spise påskeæggene i Paris i år. Det viser nye tal fra internetrejsebureauet Travellink. Og ligesom sidste år er Paris danskernes foretrukne rejsemål i påsken.

− Vi rejser gerne til en europæisk storby i påsken. Og for andet år i træk er Paris byen, hvor danskerne ønsker at fejre foråret, siger Torben Nygaard, chef for Travellink Danmark.

Men andre storbyer trænger sig på. Således er det værd at bemærke, at Berlin er klatret op ad listen fra en ottendeplads sidste år til en andenplads i år. Ligesom Wien er gået fra plads nummer 10 sidste år til en fjerdeplads i år. Til gengæld er det populære rejsemål London gledet ned ad listen fra en tredjeplads sidste år til en niendeplads i år.

− Berlin bliver mere og mere populær. Der er sket meget i Berlin de seneste år. Derudover er det en kort flyrejse, og der er mange billige flybilletter netop nu, siger Torben Nygaard.

For de danskere, der foretrækker sol og strand, er Malaga ifølge Travellinks undersøgelse favoritten i påsken.

Travellinks nordiske undersøgelse viser i øvrigt, at danskernes rejseaktivitet i påsken er steget med 9 % fra 2013 til i 2014.

Og så viser undersøgelsen, at danskerne udelukkende har udenlandske destinationer i deres top 10, hvor de rejsende fra Sverige, Norge og Finland alle har deres hovedstad med på deres top 10 for rejsemål i påsken.

Top 10 over de danske påskedestinationer

1. Paris (1)
2. Berlin (8)
3. Malaga (7)
4. Wien (10)
5. Rom (5)
6. Prag (13)
7. Amsterdam (6)
8. Barcelona (4)
9. London (3)
10. Budapest (18)

Tallene i parentes viser sidste års placering.

Top 5 over de danske sol- og strandrejsemål i påsken

1. Malaga
2. Palma
3. Alicante
4. Antalya
5. Larnaca

 

Dagens Gossip