Undersøgelse går i bukserne på mændene: Her er deres (klamme) hemmeligheder

En god numse er ikke altid, hvad den ser ud af. Den kan være hyldet ind i tarmbakterier og andet snavs, fordi personen, hvorpå numsen sidder, ikke skifter underdrengene hver dag.

Hver fjerde mand eller hele 26 procent skifter fx ikke underbukser hver dag. I en ny undersøgelse af YouGov, svarer mændene, at de skifter underbukser seks gang om ugen eller færre end seks gange.

Til sammenligning svarer 18 procent af både mænd og kvinder, at de ikke skifter bundklæderne hver dag.

Læs også: 5 grunde til at en stor røv er sund og god for hjernen

Flere bakterier og mindre sex
Mindst en gang om ugen gemmer de således på bakterier af værste skuffe, påpeger professor i eksperimentel virologi på Københavns Universitet Allan Randrup Thomsen:

- Det lyder helt utroligt ikke at skifte underbukser hver dag. Der sidder tarmbakterier i området omkring endetarmen, og de ophobes på huden og kan være en kilde til infektion. Risikoen for betændelse i rifter eller hårsække i området øges, siger professoren til Søndagsavisen.

Læs også: Sexperter forudser: 2015 bliver buttpluggens år - for mænd

Sexolog Yazmin Fox, der også ejer Sexologiskolen, uddyber, at den ringe hygiejne er en direkte kilde til mindre sex:

- For især kvinder er den intime hygiejne virkelig vigtig, når det gælder elskov og oralsex. Én dårlig oplevelse kræver mange gode, før den er ophævet. Så det er en god idé at skifte underbukser hver dag – og gerne skylle sig med vand efter toiletbesøg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip