Underspillet Wozniacki: Azarenka er ingen nem modstander

- Det er selvfølgelig ikke den nemmeste anden runde på papiret.

Sådan siger Caroline Wozniacki om Victoria Azarenka, der er den danske tennisstjernes kommende modstander ved grand slam-turneringen Australian Open.

Og Wozniacki kan nok ikke beskyldes for at overdrive. Azarenka har i 2012 og 2013 vundet netop Australian Open, og selvom hun var skadet det meste af sidste år, er hun en af outsiderne til at tage titlen i år.

- Hun er en fighter. Hun er en stabil spiller, der venter på sin chance for at være aggressiv. Hun har vundet her før og er rutineret og kan spille på et rigtig højt niveau, siger Wozniacki om hviderusseren.

- Men hvis man vil vinde turneringen, så skal man slå gode spillere hele vejen igennem, lyder det fra danskeren.

Det er Wozniacki, der fører de indbyrdes opgør med fire sejre ud af syv kampe, og hun håber at kunne lægge pres på Azarenka, når hviderusseren server.

- Jeg skal serve og returnere godt. Jeg har selv følt, at jeg har servet godt, og det handler for mig om at presse hende, når hun skal serve. Hun har måske ikke den bedste serv, vurderer Wozniacki, der tidligere har spillet double sammen med Azarenka.

- Hun er en sjov pige at være sammen med. Der er altid masser at snakke med hende om. Jeg er glad for, at hun er tilbage, siger Wozniacki.

Kampen mellem de to veninder spilles torsdag i Melbourne. Det endelige tidspunkt er endnu ikke offentliggjort.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip