Undgå at farve dit hår forkert derhjemme

Hvis du vil have salonflot hår efter en hjemmefarvning, bør du nok kigge med her. Vi begår nemlig alle fem typiske fejl, når vi farver hår hjemme, skriver goodhousekeeping.com.

Sitet har udarbejdet seks gode råd, du kan læse lige her:

1. Du må ikke farve dit hår den samme dag, som du vasker det. Du skal helst farve dit hår dagen efter en hårvask, hvor der ikke er kommet produkter i håret. En smule naturligt fedt i både hovedbund og hår er nemlig en god ting, der giver bedre resultater og mindre irritation.

2. Du må aldrig vælge en farve, der er markant anderledes fra din egen hårfarve. Bliv i den samme nuance som din naturlige hårfarve. Hvis der skal ske noget mere dramatisk, er det bedste at gå til en frisør.

3. Farv aldrig dine øjenbryn med hårfarve. Det kan være fristende at gøre, men det er farligt selv at lade hårfarve komme så tæt på dine øjne. Og så er dine går over øjnene og på hovedet altså vidt forskellige, så resultatet ville ikke blive godt.

4. Lad farven blive i håret lang nok tid. Specielt hvis du har grå hår, er det vigtigt at lade farven trække i lang nok tid. Det er ærgerligt at blive utålmodig fem minutter før æggeuret ringer for at finde ud af, at der stadig er ufarvede grå hår.

5. Læs vejledningen grundigt. Alle trin i vejledningen er vigtige, så spring ikke nogle af dem over. Heller ikke, når håret skal have produkter i en bestemt rækkefølge efter afskylningen. 

 

Dagens Gossip