Ung dansker spillede mod Real Madrid i træningskamp

På kunstgræsset i USA havde Olsen ligesom resten af Inter-holdet det svært over for et stjernespækket Real-hold. De spanske vicemestre vandt kampen 3-0 på scoringer fra Kaka, Cristiano Ronaldo og et italiensk selvmål.

Inters cheftræner Walter Mazzarri var ikke helt tilfreds med at sin unge danskers indsats på midtbanen. Danskerens lidt for højt anlagte spil kostede dyrt, fastslog Mazzarri:

- Olsen har masser af karakter, men han skal holde fødderne på jorden. Nogle gange laver han simple fejl. To gange blev der scoret mod os, da vi blev ramt på kontraen, og der blev ikke scoret mod os, når Real forsøgte at bygge op nede bagfra, konstaterede Mazzarri over for Inters officielle hjemmeside.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Træneren mente dog, at han kunne se fremgang for holdet i forhold til tidligere, og at hans hold havde fortjent at score to gange.

- Enhver, som ikke har set kampen, men kun resultatet 3-0, vil tro at Real dominerede totalt, men det var ikke det, der skete. Inter fik seks-syv store chancer foran målmanden. Selvfølgelig kunne vores afslutninger have været bedre, men jeg er tilfreds med den måde, som mit hold spillede på.

- Alvarez, Palacio og Icardo havde masser af muligheder for at score, og det er utroligt, at der ikke var en af dem, der gik ind.

- Mindst to af vores chancer burde være gået ind i dag. Hvis vi havde tabt 2-3 til Real Madrid - et af de bedste hold i verden lige nu - så ville det ikke have været så skidt, fastslog Mazzarri.

 

Dagens Gossip