Ung dansker stukket ned på hotel i Prag

Den danske ambassadør i Prag, Christian Hoppe, bekræfter over for Ritzau, at ambassaden er blevet kontaktet i forbindelse med en episode i byen, som tjekkisk politi har efterforsket siden de tidlige morgentimer.

Samtidig bekræfter Kristian Aksel Nielsen fra Rejsemægleren, der er rejsearrangør, over for Politiken.dk, at en dansk gymnasieelev har stukket en anden elev ned på et hotel i Prag.

- Vi har fået at vide, at det er mellem to elever på et hotel. Den ene er på hospitalet, hvor vi har guider ude ved ham. Vi har fået at vide, at han har fået et snitsår og er stabil. Det er selvfølgelig alvorligt, men altså ikke mere end det, siger Kristian Axel Nielsen til Politiken.dk.

Ifølge rejsearrangøren er det uvist, om der er anholdt nogen i sagen.

- Vi ved ikke, om nogen er fanget endnu, men det kører tjekkisk politi. Der har været vidner på stedet, som de taler med, siger Kristian Aksel Nielsen.

Ifølge TV2 News skulle eleven være blevet stukket flere gange i ryggen. Knivstikkeriet fandt sted klokken fire i nat ved Hotel Panorama, hvor flere elever på rejse i Prag er indkvarteret.

- Der er jo mange danskere i byen på vinterferie lige nu. Men vi afventer politirapporten og kan ikke sige noget med sikkerhed endnu, siger den danske ambassadør, Christian Hoppe, til Ritzau.

Ifølge vidner er den unge mand blevet stukket flere gange af en anden dansker, der efterfølgende stak af fra hotellet.

- Der kommer først en pige løbende ned i receptionen og råber efter hjælp. Efterfølgende kommer der en dreng ud af en elevator, og han er stukket flere gange. I ryggen, i maven. Der er blod i elevatoren, der er blod på gulvet i lobbyen, fortæller 18-årige Marcus Thomsen til tv2.dk.

Han er studerende på Næstved Handelsskole og kender ikke umiddelbart de involverede.

Natten til mandag blev en anden ung dansk mand stukket ned i Prag. Han er uden for livsfare og udskrevet fra hospitalet.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip