Ung kvinde hævder: Jeg skal giftes med Charles Manson

At blive gift med massemorderen Charles Manson. Det lyder ikke umiddelbart som den mest romantiske eller smarte idé. Men det er, hvad en 25-årig kvinde, der går under navnet 'Star', påstår, at hun skal.

- Jeg siger det lige ud: Charlie og jeg skal giftes, fortæller hun til magasinet Rolling Stone.

Der er endnu ikke sat dato på det kontroversielle bryllup.

- Hvornår, det bliver, ved vi ikke. Men jeg tager det meget seriøst. Charlie er min mand. Charlie sagde til mig, at jeg skulle fortælle dig det her. Vi har ikke fortalt nogen om det, siger 'Star'.

Hver weekend besøger den 25-årige kvinde Manson, der skal sidde resten af sit liv i statsfængslet Corcoran. Hun tilbringer flere timer med ham og fortæller, at den nu 79-årige morder vandrer rundt med stok.

'Star' har besøgt Charles Manson, siden hun var 19 år gammel. De to er nu klar til at kaste sig ud i et ægteskab, fortæller hun.

Charles Manson er dog langt fra ligeså skråsikker på det forestående bryllup.

- Nå det. Det er en gang mundlort. Du ved det, mand. Det er lige til at smide ud. Vi lader bare som om, så offentligheden kan mæske sig i det, siger han.

Manson er blandt andet dømt for at beordre mordet på Roman Polanskis gravide, daværende kone Sharon Tate.

Han har fået afslag på 12 ansøgninger om prøveløsladelse. Manson har altid fastholdt, at han ikke var involveret i mordene.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip