Ung og erfaren butikschef bag ny Netto

Når dørene går op til den nyopførte Netto på Tilst Parkvej i Aarhus-forstaden Tilst, er det en erfaren købmand på blot 27 år, der byder kunderne velkommen.

Mads Elmhøj Pedersen begyndte sin Netto-karriere som souschef i Netto på Bronzealdervej i Aarhus og har de seneste tre år fungeret som butikschef i Netto i Harlev.

Han glæder sig til at kaste kræfterne i en spritny butik og få opbygget et godt forhold til kunderne i lokalområdet. Med sig til at løfte opgaven har han taget sin souschef fra butikken i Harlev og flere tidligere medarbejdere, så teamet bag butikken er engagerede og kompetente mennesker.

- Kunderne skal have den bedste service, det er klart, men jeg lægger også vægt på, at der en god omgangstone og et godt sammenhold mellem medarbejderne i butikken. Når samarbejdet i butikken fungerer, mærker kunderne det også, siger butikschef Mads Elmhøj Pedersen.

733 kvadratmeter butik og Nettos største kødafdeling

I forvejen ligger der 15 Netto-butikker i Aarhus og omegn, og med en størrelse på 733 kvadratmeter bliver Netto i Tilst en af de største Netto-butikker i Aarhus.

- Det er ikke så tit, vi åbner nye butikker i Aarhus. Den seneste Netto, vi åbnede, var sidste år i Storcenter Nord. Før det skal vi fire år tilbage for at finde en nyåbnet Netto i Aarhus, fortæller distriktschef Jon Skålerud.

Butikken i Tilst får brede gange med god plads til at komme rundt med vognene. Desuden får butikken en af de største kødafdelinger i hele Netto-kæden, hvor der altid vil være minimum 60 varianter af fersk kød og frisk fisk at vælge imellem.

Butikken på Tilst Parkvej 4B åbner i dag klokken 8. Fra 7.30 spiller Nettos jazzorkester, mens der serveres kaffe og rundstykker til de morgenfriske. Dagen igennem er der smagsprøver og gode åbningstilbud i butikken.

 

Dagens Gossip