Ung pop-fyr imponerer frodig sangerinde

Hun har fået os alle til at synge med på hittet "All About That Bass", og han har smeltet utallige pigehjerter i boybandet One Direction.

For nylig har den 21-årige sangerinde Meghan Trainor, der hylder den kurvede kvindekrop, og den jævnaldrende Harry Styles fra One Direction slået sig sammen for en enkelt dag for at skrive en sang sammen.

Det afslørede Meghan Trainor i tirsdagens udgave af det britiske BBC-radioprogram, Radio 1.

- Ja, jeg skrev en sang sammen med Harry. Det var utroligt. Han er en meget, meget talentfuld sangskriver. Jeg var meget imponeret, sagde Meghan Trainor til radioværten Nick Grimshaw.

Sangerinden har overfor The Sun beskrevet sangen som en "sød akustisk kærlighedssang", som Meghan Trainor selv spiller ukulele til. 

- Jeg var lidt nervøs for, at han bare ville være en 20-årig dreng, så jeg kom med en forberedt stemme og et omkvæd. Men han gav mig nogle meget poetiske og modne tekster. Jeg tænkte; "Okay, for fanden Harry, du ved, hvad kærlighed er, siger hun til The Sun.

Meghan Trainor ved endnu ikke, om sangen skal udgives, men beskriver mødet med Harry Styles som en succes.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip