Ung skuespiller undskylder upassende udbrud

Nogle ting joker man bare ikke med.

Det må skuespilleren Jason Biggs sande, efter hans følgere på Twitter gik amok over en upassende vittighed. Joken handlede om det malaysiske fly, som blev skudt ned i Ukraine, og som var skyld i næsten 300 dødsfald, og Biggs erkender nu, at han gik over stregen.

- Naturligvis er det her en forfærdelig tragedie, og både mig selv og alle andre er selvfølgelig triste og sure over, at det kunne ske. Jeg sender positive tanker til ofrenes familier. Og jeg kan forstå, at mine tidligere udtalelser var dårligt timede og virkede ufølsomme, og det er jeg ked af, skriver den tidligere "American Pie"-stjerne på sin Twitter-profil.

Og på trods af hans joke omkring flystyrtet, der handlede om, at han nu ville sælge sin optjente point hos Malaysia Airlines, er den 36-årige amerikaner påvirket af katastrofen.

- Helt alvorligt, hvordan kan det lade sig gøre, at et passagerfly bliver skudt ned ved et uheld?! Det er trist for ofrene og deres familier, og Malaysia Airlines er åbenbart et fantastisk flyselskab, skriver han sarkastisk på Twitter.

Katastrofen er ikke den første af sin slags for Malaysia Airlines. For et par måneder siden forsvandt et andet af firmaets passagerfly nemlig sporløst.

Newspaq

 

Dagens Gossip