Ungdomskamp spolerer Newcastle-spillers klubskifte

Newcastle-spilleren Hatem Ben Arfa får efter alt at dømme alligevel ikke mulighed for at skifte til Nice i Frankrig, efter at det internationale fodboldforbund (Fifa) onsdag har fastslået, at han allerede har spillet for to klubber i denne sæson.

Ben Arfa, som har haft en svær tid i Newcastle, har været lejet ud til Hull i efteråret og er her noteret for otte Premier League-kampe, men den offensive midtbanespiller har også været på banen i en U21-kamp for Newcastle, og den kamp har givet hovedbrud.

Det franske fodboldforbund (FFF) måtte spørge Fifa til råds, eftersom der var forskellige opfattelser af, hvordan ungdomskampen skal kategoriseres, og svaret fra verdensfodboldforbundet var hverken efter Nices eller Ben Arfas hoved.

- Ud fra reglerne er den kamp at regne som en officiel kamp, lyder svaret fra Fifa

Dermed når Ben Arfa op på kampe for to klubber, hvilket er det maksimalt tilladte i løbet af én sæson.

- Spillere kan være registreret hos maksimalt tre klubber i løbet af en sæson. I den periode er spilleren kun berettiget til at spille officielle kampe for to af disse, lyder det i Fifas regler.

Dermed er der ingen idé i at hente den udstødte franskmand hjem, eftersom han først kan spille for Nice i næste sæson.

Hatem Ben Arfa, der er noteret for 13 landskampe for Frankrig, var en stor profil hos Marseille, inden han i 2010 skiftede til den nordengelske klub.

Her er han i det seneste års tid gået i stå, og derfor vil Ben Arfa forsøge at kickstarte karrieren i en ny klub.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip