Unge byder ind på Fremtidens Plejehjem i Nørresundby

23 studerende fra University College Nordjylland (UCN) og Aalborg Universitet (AAU) fordelt på syv grupper har i løbet af efteråret arbejdet på en række projekter, der skal gøre tilværelsen bedre for de kommende beboere på Fremtidens Plejehjem, som Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltningen i øjeblikket er ved at få bygget på Carl Klitgårds Vej i Nørresundby.

Lars Nøhr er formand for Fremtidens Plejehjems styregruppe, og han ser frem til at se nærmere på de studerendes løsningsforslag.

- De studerende er ikke forblændet af, hvordan man normalt gør ting inden for plejehjemsområdet. Derimod ser de på tingene med helt friske øjne, og de er ikke bange for at stille de kritiske spørgsmål, der giver os noget at tænke over, og det har helt klart været med til at kvalificere byggeriet af plejehjemmet. Efter hvad jeg har hørt, kommer de studerende med en række utraditionelle, lidt ”skæve” og spændende løsningsforslag, som jeg glæder mig meget til at blive præsenteret for 7. januar, siger Lars Nøhr.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip