Unge fynske piger finder tyv i brusekabine

To unge kvinder på henholdsvis 20 og 21 år fik sig et chok i nat, da de fandt en tyv, som havde gemt sig i den ene af kvindernes brusekabine i hendes lejlighed i Kindhestegade i Assens.

Det skriver Fyens.dk.

Den 21-årige beboer opdagede ved et tilfælde manden, da hun gik ud på badeværelset midt om natten. Her havde han søgt ind i hendes bruser for at skjule sig.

Opdagelsen fik den 21-årige kvinde og hendes 20-årige veninde til at flygte ud af lejligheden, for derefter at ringe til politiet.

Han var iført en hvid jakke og brune støvler af mærket TImberland.

Da kvinderne lidt senere vendte tilbage til lejligheden i selskab med politiet, havde manden stjålet nøglerne til en sort Hyundai i20 med registreringsnummer AE 55 231, og bilen havde han taget med sig. Desuden havde han stjålet en pung, som indeholdt kørekort, pas, sygesikringsbevis og dankort.

- Vi er meget interesserede i, om der er nogen, der kender manden eller har set bilen, siger vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen, til Fyens.dk.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip