To unge mænd fængslet for handel med stoffer

10/04/2013 20:31

Michael Lauritsen

Nyheder
To unge mænd er onsdag varetægtsfængslet ved Retten i Odense. De er blandt andet sigtet for besiddelse af hash og amfetamin. De to mænd blev fremstillet hver for sig, og sagerne hænger, ifølge Dagens.dks oplysninger, ikke sammen. En 19-årig mand er varetægtsfæng frem til den 29. april. Han er sigtet for besiddelse af hash og amfetamin med henblik på videresalg. Han kærede ikke rettens afgørelse. Samtidig blev en 24-årig mand varetægtsfængslet frem til den 7. maj. Han er sigtet for at have deltaget i salg og distribution af op mod to kilo amfetamin. Han accepterede også rettens afgørelse. Begge mænd blev fremstillet bag lukkede døre. Derfor er det småt med detaljerne i sagen.

Mest læste i dag

To unge mænd er onsdag varetægtsfængslet ved Retten i Odense. De er blandt andet sigtet for besiddelse af hash og amfetamin.

De to mænd blev fremstillet hver for sig, og sagerne hænger, ifølge Dagens.dks oplysninger, ikke sammen.

En 19-årig mand er varetægtsfæng frem til den 29. april. Han er sigtet for besiddelse af hash og amfetamin med henblik på videresalg.

Han kærede ikke rettens afgørelse.

Samtidig blev en 24-årig mand varetægtsfængslet frem til den 7. maj. Han er sigtet for at have deltaget i salg og distribution af op mod to kilo amfetamin.

Han accepterede også rettens afgørelse.

Begge mænd blev fremstillet bag lukkede døre. Derfor er det småt med detaljerne i sagen.