To unge mænd stukket ned med kniv i København

En ung mand blev sent lørdag aften stukket ned, efter han var i slagsmål med en eller flere personer i nordvestlige Storkøbenhavn.

Senere natten til søndag blev endnu en ung mand knivstukket ikke langt derfra. Københavns Vestegns Politi mener, at de to episoder hænger sammen, fordi det er foregået inden for den samme personkreds.

I første omgang fik en 22-årig et enkelt knivstik i lysken og blev kørt på hospitalet.

- Men det er ikke en livstruende skade, siger vagtchef Jens Møller.

Ordensmagten har anholdt en jævnaldrende mand, som var til stede på Baltorpvej i Ballerup, hvor politiet fandt knivofferet liggende på asfalten.

- Hans rolle i det her er ikke helt tydelig. Han vil ikke sige så meget, lyder det fra vagtchefen.

Flere vidner har fortalt politiet, at en anden mand kørte væk i en bil efter knivstikkeriet. Politiet har fundet køretøjet i nærområdet, og bilen skal nu undersøges for spor af teknikere.

- Ifølge nogle vidner er det ham, som kører bort i bilen, som har stukket, fortæller Jens Møller.

Senere på natten blev en 21-årig mand stukket i låret i nærliggende Herlev.

- Han tilhører samme personkreds som ham, der blev stukket tidligere, så vi har en formodning om, at der er en sammenhæng. Men der er bare ikke nogen, der vil fortælle os noget om det, siger vagtchefen.

Den 21-årige har forklaret, at han blev stukket inde i København og derefter tog tilbage til Herlev. Det tror politiet ikke på, og den 21-årige og andre, der var til stede, vil ikke sige mere.

- Om det er de to forurettede, der har været oppe og toppes med hinanden, eller om det ene er en hævnakt, det kan vi ikke sige, lyder det fra Jens Møller.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip