Unge muslimer vil lave menneske-ring om norsk synagoge

For at komme fordomme til livs, har en gruppe unge norske muslimer taget initiativ til at danne en menneske-ring rundt om synagogen i Oslo.

Det skriver vl.no.

- Vi har taget det her initiativ, ikke bare som medmennesker, men som muslimer i Norge, for at vise, at muslimer tager afstand fra den jødehetz, som jøderne møder hver dag, siger Hajrad Arshad, som er en af initiativtagerne til den menneskelige synagoge-ring, til det norske medie.

Begivenheden har fået navnet "Fredens Ring", og skal finde sted på lørdag den 21. februar. På Facebook har 343 allerede meldt sig til som deltagende.

-Der har været meget had mod jøderne i forbindelse med Israel/Palæstina-konflikten. Jeg er meget engageret i den sag også, og har været med til mange demonstrationerne for Palæstina, men det betyder ikke, at skal stilles op mod muren, som de bliver det nu. Det er et opgør med de mennesker, som gør det siger Hajrad Arshad.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip