Ups! Afslører årets Paradise-vinder sig selv her?

Lækre Louis Vuitton-bælter, en kæmpestor iMac og et hus i Thailand. Ikke umiddelbart helt almindelige køb for en helt almindelig 19-årig fyr fra København.

Ikke desto mindre er det blot et par af de investeringer, Paradise-deltageren Jonas Poulsen har gjort sig for nylig, hvis man skal tro hans Instagram-profil, hvor han ukrukket poserer med de eksklusive køb.

Og det har fået flere af hans følgere til at spekulere i, om han måske har taget hul på en eventuel præmiesum.

“Det der beviser, du har vundet Paradise”, “Han er sygt uintelligent, at han ikke engang kan skjule, han vinder” og “Nu gider man jo ikke at se det” flankeret af grædende smileyer er nogle af de kommentarer, der får lov at stå ubesvarede hen, mens andre spekulerer i, at Paradise-deltageren blot driller seerne og lægger røgslør ud.

Men der er ingen grund til at droppe at se programmet, fortæller TV3s pressechef Søren Hedman til Dagens.dk, som lover masser af overraskelser trods rygterne.

Læs også: Realitystjerner: Det vil vi aldrig gøre på tv

- Jeg kender ikke til Jonas Poulsens opdateringer, men jeg kan fortælle, at pengene ikke bliver udbetalt til vinderen, før sidste program er blevet sendt.

Men han kan jo have lavet en aftale med sin bank, så han har fået mulighed for at tage forskud på præmien?

- Det tvivler jeg på. Vi giver ingen dokumentation for præmiesummen, som vinderen kan vise til sin bank - eller de to vindere, siger Søren Hedman kryptisk og tilføjer:

- Det lyder spændende med Jonas’ køb, men hvad han tjener i sin fritid, blander jeg mig ikke i.

Svinedyrt kontraktbrud

Ifølge Paradise-deltagernes kontrakter er det strengt forbudt at afsløre eller kommentere på, hvad der kommer til at ske i programmet, som er optaget for måneder siden. Gør de det alligevel, venter der dem en klækkelig bøde, fortæller pressechefen, der ikke vil afsløre beløbet.

Læs også: Kæmpe overraskelse: Denne lækre popstjerne skal være med i Paradise Hotel

- Men det er klart, at vi snakker rigtig mange penge i bøde, for der bliver brugt millionbeløb på sådan en produktion, siger Søren Hedman fra TV3, der tidligere har måttet tage fat i deltagere, der har snakket lidt for højt om programmets forløb i nattelivet. Men aldrig så alvorligt, at det har udløst en økonomisk straf.

- Det er klart, at begynder deltagerne at tale om præmiesumme, ligger det på grænsen, men det mener jeg ikke er tilfældet med Jonas Poulsen, siger han til Dagens.dk

 

Dagens Gossip