Ups! Rockere anholdt ved retten

Fem rockere fra Bandidos skal én efter én for en dommer ved Retten i Aalborg torsdag. De er sigtet for grov vold mod den rivaliserende rockergruppe Hells Angels ved et slagsmål på værtshuset Mallorca-bar i Aalborg onsdag eftermiddag.

Uden for retten stod 15-20 bandidosrockere torsdag eftermiddag for at vise støtte til vennerne på anklagebænken, oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi, der netop har anholdt to de fremmødte rockere på grund af selvsamme slagsmål på Mallorca-bar.

- De er anholdt for at deltage i slagsmålet, og de vil så blive fremstillet fredag, siger vagtchefen til Ritzau.

Slagsmålet opstod, da en gruppe på otte til ti personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos kastede mindst fire brosten ind gennem vinduet på Mallorca-bar, hvor der sad fem til seks personer med tilknytning til den rivaliserende rockergruppe Hells Angels.

Herefter opstod der tumult, indtil de brostenkastende mænd med tilknytning til Bandidos løb væk fra stedet op ad Boulevarden.

- Vi har undersøgt de to rockerborge, vi har i Aalborg. Og der har vi anholdt én Bandidos og tre Hells Angels. I alt har vi på nuværende tidspunkt ni anholdte, som vi tror har deltaget i det her slagsmål, sagde vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck.

Fem af rockerne blev anholdt onsdag eftermiddag på Aalborg Universitetshospital, hvoraf den ene i første omgang blev indbragt på hospitalet med skader i ansigtet efter slag.

Efter slagsmålet anholdt politiet desuden en person, der var i besiddelse af en økse. Vedkommende menes at have tilknytning til slagsmålet på Mallorca-bar, og anholdelsen fandt sted i Aalborg Centrum tæt på baren.

Nordjyllands Politi går ud fra, at der er tale om lokal tvist mellem de to rockergrupper.

/ritzau/

 

Dagens Gossip