Uret tæller ned: Så lang tid har du at leve i

08/10/2013 09:33

Elo Christoffersen

Nyheder
Nu ser et nyt digitalt ur snart dagens lys. Det er ikke et helt almindeligt ur. Det er nemlig et Tikker ur, der fortæller, hvor lang tid du har tilbage at leve i, skriver mashable.com. Du skal besvare nogle helbredsspørgsmål. Så trækker uret din alder fra og vupti – så tæller uret ned til din dødsdag. Smart: Ny maskine kan børste dine tænder på seks sekunder Der medfølger en manual, der hjælper dig med at beregne levetiden. - Det er ikke en sygelig idé, fortæller folkene bag Tikker uret: - Vi vil få folk til at indse, at hvert sekund tæller og få folk til ikke at spilde deres tid på ligegyldige ting. Tikker uret er endnu ikke sendt på markedet. Der er dog arbejdet på uret i over to år og med en Kickstarter kampagne håber idémanden, at uret snart kommer i produktion. 600.000 DAB-radioer bliver ubrugelige Kampagnen har indtil nu indbragt 4.800 ud af 25.000 dollars. Kampagnen slutter 1. november. Se videoen nedenunder...

Mest læste i dag

Nu ser et nyt digitalt ur snart dagens lys. Det er ikke et helt almindeligt ur. Det er nemlig et Tikker ur, der fortæller, hvor lang tid du har tilbage at leve i, skriver mashable.com.

Du skal besvare nogle helbredsspørgsmål. Så trækker uret din alder fra og vupti – så tæller uret ned til din dødsdag.

Smart: Ny maskine kan børste dine tænder på seks sekunder

Der medfølger en manual, der hjælper dig med at beregne levetiden.

- Det er ikke en sygelig idé, fortæller folkene bag Tikker uret:

- Vi vil få folk til at indse, at hvert sekund tæller og få folk til ikke at spilde deres tid på ligegyldige ting.

Tikker uret er endnu ikke sendt på markedet. Der er dog arbejdet på uret i over to år og med en Kickstarter kampagne håber idémanden, at uret snart kommer i produktion.

600.000 DAB-radioer bliver ubrugelige

Kampagnen har indtil nu indbragt 4.800 ud af 25.000 dollars. Kampagnen slutter 1. november.

Se videoen nedenunder...