USA klar til at besvare »enhver« trussel fra Nordkorea

26/03/2013 18:27

BNB

Nyheder
Fra Pentagon lyder det, at man er klar til at besvare alle former for angreb.»Vi er bekymrede over truslen, der er fremsat af nordkoreanerne,« siger Pentagon-talsmand George Little ifølge Reuters.»De bliver nødt til at stoppe med at true freden på den koreanske halvø. Det hjælper ikke nogen, og vi står klar til at besvare enhver hændelse,« siger han.Erklæringen om »kampklar status« kom tirsdag fra den nordkoreanske folkehærs overkommando og indeholdt blandt andet ordlyden »alle artilleritropper, herunder strategiske raketenheder og langtrækkende artillerienheder, som skal placeres under A-klasse kampberedskab«, skriver AFP.BNB

Mest læste i dag

Fra Pentagon lyder det, at man er klar til at besvare alle former for angreb.

»Vi er bekymrede over truslen, der er fremsat af nordkoreanerne,« siger Pentagon-talsmand George Little ifølge Reuters.

»De bliver nødt til at stoppe med at true freden på den koreanske halvø. Det hjælper ikke nogen, og vi står klar til at besvare enhver hændelse,« siger han.

Erklæringen om »kampklar status« kom tirsdag fra den nordkoreanske folkehærs overkommando og indeholdt blandt andet ordlyden »alle artilleritropper, herunder strategiske raketenheder og langtrækkende artillerienheder, som skal placeres under A-klasse kampberedskab«, skriver AFP.

BNB