Usain Bolt forlænger muligvis karrieren

OL i Rio de Janeiro i 2016 har ellers hele tiden været udråbt som begivenheden, der skulle blive Usain Bolts sidste som sprinter på absolut topplan, men nu åbner den 27-årige jamaicaner op for, at han tager VM i London 2017 med.

Det skriver BBC:

- Jeg ville trække mig tilbage efter Rio, men mine fans siger 'en gang mere', og så kom mine sponsorer også på banen. Måske tager jeg et år mere. Min træner siger, det godt kan lade sig gøre, sagde Bolt.

Han har vundet OL-guld seks gange og VM-guld otte gange, så et år fra eller til kommer ikke til at ændre på hans status som legende i atletiksporten. Han er også i besiddelse af verdensrekorderne på 100 meter (9,58 sekunder) og 200 meter (19,19 sekunder), og selvom det er fire år siden, at han satte dem, så tror han på, at han stadig kan løbe hurtigere end det:

- Der er en chance for det. I sidste sæson sagde jeg, at jeg ville (slå rekorderne, red.), men jeg startede langsomt ud, og jeg blev skadet. Og jo ældre, du bliver, desto hårdere er det at komme tilbage fra en skade, sagde Bolt til BBC.

 

Dagens Gossip