Utilfredshed ved VM: Modstandere deler hotel

Tirsdagens semifinale mellem USA og Tyskland ved VM i fodbold for kvinder i Canada, bliver et brag mellem to store fodboldnationer på kvindesiden.

Stemningen er givetvis allerede lidt anspændt og Tysklands landstræner, Silvia Neid, er særdeles utilfreds med, at de to hold deler hotel op til så vigtig en kamp i Montreal.

- To hold, som skal spille mod hinanden, skal ikke dele hotel. Og det er ikke kun ved semifinalen, at det sker. Sådan har det været gennem hele turneringen, siger den 51-årige landstræner til nyhedsbureauet AFP.

Ved mændenes VM-slutrunder bor de enkelte hold som regel alene på et hotel, så de kommer ikke ud i ubehagelige situationer. Dem vil træneren gerne undgå.

- For os var det vanskeligt, da vi havde vundet over Sverige. Svenskerne var ret kede af det, men vi skulle stadig køre i elevator med dem. Det samme gjaldt for Frankrig.

- Man spiller mod hinanden, men man risikerer konstant at rende ind i hinanden på hotellet. Det bør ikke ske, fortsætter hun.

Silvia Neid får opbakning af USA's landstræner, Jill Ellis.

- Den første dag var jeg lige ved at bryde ind i tyskernes spisesal. Jeg ved ikke, hvordan den slags foregår hos mændene. Det spørgsmål må Fifa kunne svare på, siger hun.

USA-Tyskland bliver spillet tirsdag aften i Montreal.

Den anden semifinale mellem Japan og England bliver spillet onsdag i Edmonton.

Kvindernes VM-finale bliver spillet på søndag i Vancouver.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip