Utraditionel kampagne skal skaffe praktikpladser til unge i Stevns

I Stevns Kommune vil man nu hjælpe unge under uddannelse, der står uden en praktikplads.

Jobcenter Stevns, Stevns Erhvervsråv, EUC Sjælland, Ungdommens UddannelsesVejledning og Stevns Ungdomsråd vil løse problemet med mangel på praktikpladser. De sætter en utraditionel kampagne i gang for at få praktikpladsansøgerne og virksomhederne til at mødes.

-Der er tale om et helt nyt samarbejde, som skal synliggøre udfordringen med at få praktikpladser til de unge på en ny måde. Det gør vi bl.a. ved at give unge praktikpladsansøgere en trøje, hvor der står hvilken praktikplads, de søger. Så kan de gå med den og på den måde fortælle omverdenen, at de søger en praktikplads. Og så arrangerer vi et Speedmeeting-arrangement, hvor interesserede virksomheder kan møde de unge ansøgere, fortæller Hans Kristensen, teamleder i Jobcenter Stevns.

Kampagnen skydes i gang den 20. november. Her får praktikpladsansøgerne deres trøje og de møder virksomhederne i speedmeeting-arrangementet. Og ikke mindst kommer stand-upperen, Mikael Wulff (kendt fra wulffmorgenthaler) og giver et forrygende show. Dagen afsluttes med middag på vandrerhjemmet.

Kampagnen er støttet af det Lokale BeskæftigelsesRåd.

 

Dagens Gossip