Utro bager mister konen og fyrer svigermor: Nu skal han betale erstatning

En bager fra Randers må nu betale to måneders løn til sin tidligere svigermor, fordi han uberettiget fyrede hende fra sin bagerbutik. Det skriver metroxpress.

Svigermoren havde i mange år været ansat hos bageren og hjulpet til i butikken og med det rent administrative, men i februar blev bageren skilt fra sin kone - efter at han havde haft en affære med en anden kvinde i bagerbutikken.

Men det ville svigermor ikke finde sig i. Hun kontaktede straks sin fagforening.

- Vi forsøgte at fremlægge dokumentation for, at begrundelsen for opsigelsen ikke holdt vand, fordi de ansatte hos bageren efter fyringen gik op i tid, og samtidig tydede meget på, at butikken havde ansat en ny, fortæller advokat i Krifa, Jane Kjær Klausen, som kørte sagen.

Dommeren var enig i, at opsigelsen var usaglig, og bageren blev derfor dømt til at skulle betale to måneders løn til svigermoren som godtgørelse.

- Retten har givet os ret i, at det ikke er sagligt at fyre sin svigermor, fordi man skal skilles fra sin kone. I denne sag er svigermoren blevet straffet for at være svigermor, siger advokat Jane Kjær Klausen til metroxpress.

Bageren har ikke anket dommen.

 

Dagens Gossip