Utrolig time-lapse-video viser ung mands voldsomme skader efter overfald

Den unge irer Alan Crowley var midt i et projekt, hvor han tog et billede af sit ansigt hver eneste dag. Billederne ville han sætte sammen til en såkaldt time-lapse-video, som skulle vise hans fysiske udvikling gennem årene.

Men da den unge mand var halvvejs gennem sit videoprojekt, i 2011, blev han overfaldet af en tilfældig gerningsmand på en bar i Dublin.

Gerningsmanden blev fuanget, og fik 30 måneders fængsel for at smadre et fadølsglas i ansigtet på den nu 26-årige Alan Crowley.

I stedet for at se overfaldet som en falliterklæring for sin ansigts-video, valgte den unge irer at gennemføre projektet - dog helt naturligt med et andet budskab, end det egentlig var meningen.

I de 27 sekunder, som den nu færdiggjorte video varer, vises Alan Crowleys ansigt helt normalt. Men halvvejs igennem er hans ansigt pludselig fyldt med skader, og i løbet af den anden halvdel følger man helingsprocessen. Til sidst ses den unge mand med et langt ar langs den ene kind.

Se den modige mands time-lapse-video her:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip