Utrolig time-lapse-video viser ung mands voldsomme skader efter overfald

Den unge irer Alan Crowley var midt i et projekt, hvor han tog et billede af sit ansigt hver eneste dag. Billederne ville han sætte sammen til en såkaldt time-lapse-video, som skulle vise hans fysiske udvikling gennem årene.

Men da den unge mand var halvvejs gennem sit videoprojekt, i 2011, blev han overfaldet af en tilfældig gerningsmand på en bar i Dublin.

Gerningsmanden blev fuanget, og fik 30 måneders fængsel for at smadre et fadølsglas i ansigtet på den nu 26-årige Alan Crowley.

I stedet for at se overfaldet som en falliterklæring for sin ansigts-video, valgte den unge irer at gennemføre projektet - dog helt naturligt med et andet budskab, end det egentlig var meningen.

I de 27 sekunder, som den nu færdiggjorte video varer, vises Alan Crowleys ansigt helt normalt. Men halvvejs igennem er hans ansigt pludselig fyldt med skader, og i løbet af den anden halvdel følger man helingsprocessen. Til sidst ses den unge mand med et langt ar langs den ene kind.

Se den modige mands time-lapse-video her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip