V-formand: Vi betegner Banke som Venstre-borgmester

Formand for Venstre i Fredericia, Jakob Ladingkær betegner fortsat Thomas Banke som Venstre-borgmester i Fredericia.

- Efter fire medlemmer i Venstres byrådsgruppe – trods det forhold at flere af dem offentligt har sagt det modsatte - har truffet den beklagelige beslutning, at ekskludere borgmester Thomas Banke, skal jeg hermed præcisere, at jeg klart betegner Thomas Banke som værende Venstreborgmester, uagtet hvilke vedtægtsforhold der gælder her og nu, siger han i en pressemeddelelse.

De fire byrådsmedlemmer fra Venstre: Hanne Lumby, Peder Hvejsel, Børge Larsen og Kenny Bruun Olsen har fået frist indtil klokken 12 i dag til at makke ret - ellers bliver de ekskluderet fra partiet.

- Sagen er den, at vi har givet de fire byrådsmedlemmer frist indtil middag til at omstøde deres beslutning. Hvis det ikke sker, må vi desværre ekskludere de fire medlemmer, og derefter er det klart i følge vedtægterne, at Thomas Banke igen vil kunne indtræde i Venstres byrådsgruppe formelt. Jeg betegner med afsæt heri fortsat Thomas Banke som en del af Venstre. Det er et spørgsmål om dels formalia, men også at de fire byrådsmedlemmer har mulighed for, at tænke sig om og fortsætte i Venstre i en samarbejdsånd, hvor alle kan være med. Jeg kan kun opfordre kraftigt til det sidste, for vi har gjort det klart, at vi ønsker borgmesteren som en del af Venstres byrådsgruppe. Dette har bestyrelsen i øvrigt bekræftet to gange indenfor de seneste dage.

Kenny Bruun Olsen slog i aftes fast overfor dagens.dk, at hvis Thomas Banke vender tilbage som borgmester, så forlader han partiet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip