To våde dage afløses af kold og solrig søndag

Gem udendørsaktiviteterne til søndag. Så behøver du kun varmt tøj og ikke det vandafvisende af slagsen. Det sidste er til gengæld en god idé at have med sig både fredag og lørdag.

Ifølge DMI er der nedbør i sigte de næste dage, og temperaturen betyder, at det formentlig kommer til at falde som regn.

- Det bliver to halvvåde dage fredag og lørdag. Regnen er fredag morgen allerede i store dele af Jylland og på Fyn, og det kommer til at brede sig til resten af landet i løbet af formiddagstimerne, siger Klaus Larsen, vagtchef ved DMI, til Ritzau.

- Bornholm får som det eneste sted en tør dag med solskin. Fredag aften bliver det forholdsvist tørt vejr landet over, men i løbet af natten kommer endnu et system med regn, slud og måske tøsne. Det breder sig til hele landet, så alle får på et tidspunkt nedbør, siger han.

Fredag falder der mest nedbør med 10-15 millimeter regn. Lørdag kan regnmåleren vise op til 10 millimeter.

Først søndag kan man tage en tur i skoven eller tage hul på Superligasæsonen på stadion rundt om i landet uden at skulle væbne sig med regnjakke eller paraply.

- Det klarer op i løbet af natten, så der bliver mulighed for sol og kun en enkelt byge eller to. Søndag får alle solen at se. Til gengæld bliver det blæsende, så fem grader kommer ikke til at føles så lunt, siger Klaus Larsen.

Vinden rusker allerede fra fredag og kan ved kysterne nå op til hård vind.

Temperaturerne holder sig i løbet af dagtimerne på termometrets positive side, men det er ikke en varm weekend, vi går i møde.

- Der er skruet ned for temperaturerne. Vi kommer ikke meget over to til fem grader landet over, lyder det fra vagtchefen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip