Værkstedskæde fra Kolding skaber flere danske arbejdspladser

Skorstengaard sælger ingen skorstene og det er ikke en gård med mange rygende toppe på taget. Det er derimod navnet på en fremadstormende autoværkstedskæde i Syddanmark. I Kolding er de i øjeblikket 25 ansatte. Kæden har også værksteder i Fredericia og Ballerup.

Mandag den 17. februar slog Skorstensgaard.dk dørene op til det fjerde moderne værksted i det sydlige Danmark på Thorslundsvej 1 i Odense og er siden blevet kimet ned med værkstedsordrer fra Odenseanerne.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Autoværkstedet reklamerer med tyske værkstedspriser og samtidig lover de en kvalitet på lige fod med mærkeværkstederne.

- Den strategi lader til også at falde i fynboernes smag, siger brødreparret Martin og Anders Skorstensgaard, som ejer kæden.

Lav pris og høj kvalitet

- Det ser ud til, vi har ramt plet i markedet. Den niche, vi har placeret vore autoværksteder i, er helt unik for branchen, forklarer Martin Skorstengaard og uddyber.

- Vi er meget bevidste om danskernes viden om kvalitet, præcision og pris. Derfor går vi efter målgruppen, som ønsker høj kvalitet samtidig med, at de ikke kommer til at betale dyre værkstedsregninger. Det gælder såvel private som erhvervskunder, fortsætter Martin.

Allerede på værkstedets første dag var ordrebøgerne fyldt og i uge nummer to, blev der derfor ansat endnu to mekanikere til at opfylde de mange forespørgsler.

 

Dagens Gossip