Vagt dræber israeler ved Grædemuren

Skrevet af BNB

21/06/2013
En talsmand for politiet, Micky Rosenfeldt, siger til Reuters, at vagten åbnede ild mod manden, der befandt sig på et nærliggende toilet, fordi han havde hørt ham råbe »Allahu Akbar« (Gud er stor, red.) og derfor antog den omkring 40-årige israeler for en palæstinensisk militant.»Det faktum, at han råbte »Allahu Akbar«, ser ud til at være årsag til at sikkerhedsvagten trak sit våben og affyrede en række skud mod ham,« siger talsmanden. En nærmere undersøgelse af omstændighederne er nu iværksat.BNB

Mest læste i dag

En talsmand for politiet, Micky Rosenfeldt, siger til Reuters, at vagten åbnede ild mod manden, der befandt sig på et nærliggende toilet, fordi han havde hørt ham råbe »Allahu Akbar« (Gud er stor, red.) og derfor antog den omkring 40-årige israeler for en palæstinensisk militant.

»Det faktum, at han råbte »Allahu Akbar«, ser ud til at være årsag til at sikkerhedsvagten trak sit våben og affyrede en række skud mod ham,« siger talsmanden. En nærmere undersøgelse af omstændighederne er nu iværksat.

BNB