Valentineskys i varmere klima

Vanlentines dag har efterhånden gjort sit indtog i Danmark. Mange kvinder sukker formentlig efter en buket blomster den 14. februar. Men hvorfor ikke forkæle sin udkårne og invitere på en rejse væk fra sne og kulde?

Related.dk har samlet romantiske forslag, der indfrier alle drømme - uanset om det gælder en royal afrikansk safari i Kenya eller hvide sandstrande i Carribien.

Royal safariromantik i Kenya

På Rutundu Log, ved foden af det majestætiske Mount Kenya, friede Prins Willian til sin Kate i 2010. Hvis man har mod på at gøre William kunsten efter på en ferie med imponerende naturoplevelser, er Kenya oplagt til en romantisk ferierejse.

På Rutundu Log kan forelskede par nyde hinanden midt i naturen i fred for hverdagens stress og jag - for stedet er kun tilgængeligt via hesteryg, fly eller en 15 km travetur. Fra balkonen i den intime hytte kan I lade jer betage af det imponerende landskab med bøfler, leoparder og zebraer.

Trækker de hvide sandstrande mere, er kysthotellet Kinondo Kwetu værd at besøge. Her kan man både dyrke kærligheden under palmerne eller at gå på opdagelse under havoverfladen. Når mørket falder på, serveres der en treretters menu i strandkanten, hvor I kan kigge hinanden dybt i øjnene med stjernehimlen foroven og det hvide sand under fødderne.

Bounty-strande og romantik i Den Dominikanske Republik

Carribien er af mange kendt som bryllups- og honeymoon-destination, og det caribiske ferieparadis er også oplagt til en romantisk Valentines rejse - ikke mindst fordi man får meget for pengene i Den Dominikanske Republik.

Strandende tager pusten fra de fleste, og stranden Playa Rincón er kåret som af verdens ti smukkeste strande. Landet huser desuden adskillige luksuriøse ferieresorts og spaer, hvor der er rig mulighed for at forkæle sin udkårne. Prøv for eksempel det prisvindende resort Six Senses' signaturmassage med frisk kokosolie.

Er der planer om at fejre Valentines dag med et bounty-bryllup, kan man købe komplette bryllupspakker med ceremoni, bryllupskage, fotograf og overnatninger.

Valentinsmiddag i 165 meters højde

I en af verdens mest hippe metropoler kan Valentins Dag fejres med en romantisk tre-retters middag i 165 meters højde. I pariserhjulet "Singapore Flyer" sættes den romantiske scene nemlig ved, at I får jeres helt egen kuppel, en rød rose samt hjerteformede macaroons.

Singapores sprudlende storbyliv er desuden det perfekte Valentines rejsemål, hvis man elsker shopping, men også de flotte botaniske haver som National Orchid Garden er værd at opleve. Vil I forsøde de efterfølgende kolde danske vinterdage med asiatisk stemning og romantiske minder, tilbydes der madlavningskursus flere steder i Singapore.

Slotte og storbyferie i Tjekkiet

Pulserende storbyliv og romantik forenes også i Tjekkiets hovedstad, Prag. Karlsbroen er kendt som værende specielt romantisk om aftenen, når de gamle lygter tændes og musikere og artister skaber en helt særlig stemning. Her kan par hånd i hånd nyde udsigten og drømme om fremtiden.

Tjekkiet er desuden hjemland for adskillige prisvindende slotte og hoteller, blandt andet The Alcymist Nosticova Palace, der er kåret som et af de mest romantiske hoteller i verden - samt spa-slottet Chateau Mcely, der er i top 10 på den prestigefyldte "Grand Restaurant Guide".

Middelalderromantik ved Middelhavet

I den smukke kroatiske kystby Dubrovnik, der hos de fleste er kendt fra hitserien Game of Thrones, ligger historiske bygninger og romantiske kirker side om side. Byen er af Huffington Post omtalt som værende det mest romantiske sted at dele kys og udsigt, mens det amerikanske modeblad GQ har byen på top 3 over europæiske byer, man bør besøge.

Dubrovnik er kåret af BBC som en af verdens billigste must see-byer.

 

Dagens Gossip